L’Art Digital a 4t d’ESO amb Tilt Brush by Google

Els estudiants de 4t d’ESO es submergiran en el món de la realitat virtual amb l’ús de Tilt Brush by Google, una aplicació que integra el llenguatge visual amb una experiència immersiva. Aquesta iniciativa, dirigida pel Professor Fabio Martínez, especialista en noves metodologies educatives amb entorns de realitat virtual, busca fusionar els coneixements del llenguatge visual amb la creativitat que permet la realitat virtual.

La motivació dels estudiants és clau en aquesta experiència, ja que la realitat virtual ofereix una plataforma emocionant per a l’aprenentatge interactiu. Tilt Brush no només ensenyarà als estudiants els fonaments del disseny visual, sinó que també fomentarà habilitats tecnològiques i de col·laboració, amb l’ús de Multi Brush per a la creació conjunta en temps real.

L’objectiu final és una exposició digital col·lectiva que mostrarà la diversitat de les creacions dels estudiants. Mentrestant, ja podem gaudir de les primeres mostres del seu treball a l’aula de visual i plàstica, anticipant la riquesa de la col·laboració futura.

Amb Tilt Brush, aquests joves artistes estan explorant l’art d’una manera innovadora, transcendint els límits físics i capturant la imaginació de tots els qui participen en aquesta emocionant jornada educativa. Esperem amb interès la pròxima exposició digital com a resultat d’aquesta experiència única.

Un comentari en “L’Art Digital a 4t d’ESO amb Tilt Brush by Google

  1. binance diu:

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics