Què és l’AMPA?

És l’associació de mares i pares del centre educatiu i les seves funcions són entre altres:

  • Afavorir la relació i coordinació entre les famílies i el personal docent. Ser la veu dels mares i pares davant de les administracions públiques.

  • Treballar per millorar la participació i el compromís de les famílies, fills/es i de la societat en general i de l’educativa en particular.

  • Informar i orientar a les famílies sobre el funcionament del centre i de temes relacionats amb l’adquisició de llibres de text, activitats, etc.

  • Organitzar activitats formatives (xerrades, escola de pares i mares, cursos) i activitats socio-culturals (festes, concerts, fons per la biblioteca,..) que afavoreixin l’educació dels fills i filles i facilitin el coneixement i la relació entre les famílies.

  • Gestionar el lloguer de les consignes.

No és obligatori formar part de l’AMPA, però sí molt recomanable.

Les famílies que en formen part paguen una quota i esdevenen socis. Els socis tenen dret a decidir i formar part dels òrgans de l’Associació i els diners que es recapten es destinen en benefici de tot l’alumnat del centre.

L’AMPA de l’Institut Escola Industrial

Des de la Junta de l’AMPA de l’Escola Industrial de Sabadell us animem a formar part de l’associació.

L’AMPA és un dels instruments que tenim les famílies per participar i intervenir a la gestió del centre educatiu per millorar l’educació dels nostres fills i filles.

Feu-vos sòcies de l’AMPA i participeu activament!

Ens reunim el primer dimecres de cada mes a les 19.45h a la sala de professorat de l’Institut.

A www.ampaindustrial.org trobaràs tota la informació.

Pots rebre les actualitzacions de l’AMPA de l’Institut Escola Industrial apuntant-te al canal de difusió a Telegram, on només rebràs missatges puntuals de l’AMPA, no de la resta d’usuaris.

Si vols contactar amb nosaltres, envia un correu electrònic a  [email protected]