Sant Jordi confinat

Davant de la situació d’excepcionalitat provocada per la crisi sanitària de la COVID-19, la Diada de Sant Jordi d’enguany es va haver de celebrar des de casa. De totes maneres, des de l’Escola Industrial també vam voler participar-hi.  

Entre els dies 16 i 24 d’abril, els Departaments de Llengua Catalana i Literatura i d’Educació Visual i Plàstica van dur a terme una sèrie d’activitats per tal d’engrescar l’alumnat amb reptes i propostes engrescadores.  Algunes d’elles consistiren en diversos concursos com elaborar un drac mata-coronavirus, compartir  lectures preferides o publicar un bibliotràiler a través del perfil de l’Instagram d’Industrial.Sabadell. 

El mateix dia de Sant Jordi al matí es van realitzar dues activitats en streaming: una xerrada amb Laura Zamora, autora del llibre i del curtmetratge El árbol de las almas perdidas (2018) i un concert de música, a càrrec del grup de música …

Malgrat el confinament, doncs, volem agrair tots els alumnes que hi vau participar i que vau fer possible que celebréssim un Sant Jordi a l’Escola Industrial. 

Us anunciem el llistat de guanyadors de Sant Jordi 2020: 

-Comparteix la teva lectura.

 Martí Muela Vidal

– Drac Mata-Coronavirus:

– Iona Ruarell

– Leire Garcia Rami

Us animen a seguir llegint i gaudint de l’art i la cultura amb els vostres familiars i amistats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics