Premi concurs de fotografia San Jose

Al curs 2012-13, el Departamento de Madera de l’IES San José de Badajoz va decidir organitzar el I Concurso Nacional Fotográfico de Estudiantes de Formación Profesional de Madera y Mueble “IES SAN JOSÉ” de Badajoz, on es busca fomentar la participació dels alumnes de la família professional Fusta, Moble i Suro que, alhora, estan interessats en la fotografia. Enguany se celebrava la setena edició i va resultar guanyador, l’alumne de 2n Curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Fusteria i Moble de l’Institut Escola Industrial de Sabadell, Kevin Linares Sintes. La fotografia guanyadora del certamen del 2019 va ser la imatge titulada Wood Knot.

En Kevin creu que la principal raó per la qual vaig decidir participar en aquest Concurs va ser perquè és un gran aficionat a la fotografia i a més, aquest concurs està relacionat amb la fusteria, que és també, una de les seves aficions i va creure que era una bona oportunitat conjugar dues tècniques que li agraden molt: la fotografia i la fusteria.
L’alumne de 2n Curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Disseny i moblament, Carlos Castillejos Reyes, va quedar en 3a posició amb la fotografía A punta de lanza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics