Jornada araArt

L’equip impulsor de l’araArt va participar de la jornada d’araArt que es va dur a terme al Conservatori de Música de Barcelona el passat 14 de maig.

En la primera part del matí, l’actriu Agnès Busquets va iniciar de manera divertida i atrevida una performance per subratllar la vessant més lúdica de l’art. Seguidament es va donar lloc a una ponència on es va compartir i parlar del gaudi artístic, dels vectors d’ensenyament, d’ODS…, que es vinculen a través de l’art i de la reivindicació de les diferents expressions artístiques. El missatge: incorporem als centre els artistes contemporanis, de proximitat i sostenibles. Prenguem consciència! “L’art és una inutilitat necessària” (Cildo Meireles).

A llarg de la segona part del matí, diferents centres educatius d’infantil, primària i secundària van explicar les seves experiències i el recorregut de transformació que han viscut al llarg de tres anys amb el programa araArt.

Va ser una jornada molt inspiradora i que ens va oferir moltes propostes per al nostre centre i que ens va refermar en la idea que hem de continuar insistint en l’art i acompanyar l’alumnat en aquest camí d’aprenentatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics