*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Presentació
Abans que arrenquin les vacances, us oferim una mostra de les activitats que hem dut a terme durant aquest segon trimestre a l’Institut Escola Industrial. Més a prop o més lluny, més acadèmiques o més lúdiques, més reivindicatives o més tradicionals, confiem que totes les propostes hagin estat enriquidores per a la comunitat educativa. Descanseu força i ens retrobem ben aviat per celebrar Sant Jordi. 
SETMANA LILA
La setmana del 7 al 11 de març el nostre centre va preparar diverses activitats per tal de visibilitzar la figura de les dones: exposicions d’escriptores i dones científiques, presentació de treballs de recerca de Batxillerat sobre el feminisme, confecció de llaços liles, exposicions sobre violència de gènere, cançons reivindicatives, etc. van tenir cabuda en aquesta II Setmana Lila. Tant de bo aquesta setmana es convertís en una celebració i deixés de ser una reivindicació encara necessària. (+ info)

Open arms

El passat 29 de març vam tenir la sort de poder assistir a una xerrada telemàtica amb Carlos Álvarez, de l’equip de l’ONG Open Arms, gràcies a la gestió de l’Ampa del centre. 
(+ info)

Carnestoltes

La Sardina, portaveu del rei Carnestoltes, ens va proposar diversos reptes abans de l’arribada del dia Carnestoltes, unes consignes setmanals ben boges i divertides.
(+ info)
 

Proves Cangur

Dijous 17 de març alumnes de l’ESO i de Batxillerat van realitzar les proves Cangur. Les proves els presenten diferents reptes, en funció del nivell, que han de resoldre en un temps determinat. (+ info)

Setmana cultural i esportiva

Durant la setmana del 4 al 8 d’abril l’alumnat de 1r a 3r de l’ESO ha estat de Setmana Cultural, treballant de manera transversal i, sempre que ha estat possible, a l’aire lliure! 
(+ info)
En un recambró fosc del soterrani del centre hem fet una troballa única: un document històric de gran valor; es tracta d’una carta que l’Institut va lliurar personalment a Papa Pius X al Vaticà i de la resposta d’agraïment del papa (+ info)
Projectes i Activitats D’ESO

Jocs de Taula

Durant les hores d’esbarjo, els alumnes de 1r d’ESO que tinguin ganes de fer jocs tranquils tenen el seu espai en una aula de la primera planta, que hem anomenat espai Pati-jocs(+ info)

La Biblioteca i el Pla Lector

Per dinamitzar el Pla Lector, els alumnes de 1r d’ESO han visitat la Biblioteca Vapor Badia. Hem conegut novetats literàries, la secció juvenil i la manera de fer una bona cerca de documents. (+ info)
 

TEI presencial

Els alumnes de 3r i 1r d’ESO han pogut fer una activitat plegats de manera presencial. Després de presentar-se i conèixer-se per videoconferència, ara s’han pogut trobat per fer jocs i visitar plegats les instal·lacions del centre
(+ info)

Artistes premiats

A l’Escola Industrial tenim alumnes que són uns veritables artistes! Volem felicitar alguns que han estat guardonats en certàmens diversos: en primer lloc, l’Abril Montserrat de 4t d’ESO va guanyar el 2n premi del concurs “Aturem els matxi(trolls)” 
(+ info)
 

Voyage a França

Els alumnes de francès van poder posar en pràctica el seu aprenentatge de l’idioma a Cotlliure i a Perpinyà. Però com que van fer nit a l’Escala, a més a més, van visitar les ruïnes d’Empúries. Una sortida tres amusant! (+ info)

Concert D’ukeleles

Els alumnes d’Arts i Oficis de l’Escola Industrial de 2n ESO han ofert el seu primer concert als seus companys de classe. Aquest any s’han aventurat amb els ukeleles.
(+ info)
Els autors de les lectures ens continuen visitant de manera presencial sempre que és possible. L’Artur Padilla és un dels autors més llegits i de nou l’hem tingut al centre per explicar als alumnes de 3r d’ESO les idees que el porten a escriure els seus llibres. (+ info)

No em fumis!

Un dels serveis comunitaris que duen a terme els alumnes de 3r d’ESO amb la col·laboració del Departament de Salut de l’Ajuntament de Sabadell és “No em fumis”, on es pretén conscienciar sobre els perills del tabaquisme. 
(+ info)

Visita al MNACTEC

El museu Nacional de la Tècnica i la Ciència de Terrassa ha estat el protagonista de la sortida que els alumnes de 1r i 3r d’ESO van fer amb el professorat de tecnologia. 
(+ info)

 

Els alumnes de 3r d’ESO han estat a Irlanda aquesta darrera setmana i ens han explicat que el viatge i l’estada han estat molt ben aprofitats: han visitat llocs emblemàtics de Dublín, han hagut de practicar l’anglès amb famílies irlandeses i han anat a classe per perfeccionar l’idioma. Welcome back! (+ info)

Tastest D’oficis

Els alumnes de 4t d’ESO que poden accedir als Coneixements d’Oficis o Tastets d’Oficis, ho tenen clar: és una experiència molt enriquidora que els posa en contacte amb el món laboral. I per poder treballar, cal estar disposat a formar-se contínuament! (+ info)
 

Orientació acadèmica 

La visita a la Fira “Connecta’t a l’FP” ha estat el tret de sortida del Projecte de Recerca que els alumnes de 4t d’ESO han dut a terme durant la darrera setmana. 
(+ info)
 
Batxillerat

L’esquiada

Som a la primavera, però dies enrere encara nevava! Recordem el fred i la neu amb la sortida a l’esquiada que van realitzar els alumnes de 1r de Batxillerat el mes de febrer. Si seguim així, potser de cara l’any vinent s’haurà de fer a l’abril! (+ info)

Cabres petites, conills gegants 

L’alumnat de 2n de Batxillerat científic va tenir l’oportunitat de fer un taller al Museu Paleontològic Miquel Crusafont. El taller “Cabres petites i conills gegants” els va permetre estudiar fenòmens de l’evolució com la insularitat. Es van mostrar molt interessats!  (+ info)
 

Ciao Roma

Els alumnes del batxillerat humanístic també han estat de sortida. Aquesta vegada han viatjat fins la capital d’Itàlia per veure en directe molts dels indrets, edificis, obres i quadres de què parlen a les matèria de llatí. (+ info)

Sol Lewitt

Dins de la programació del primer trimestre de dibuix Tècnic de 1r de Batxillerat, els alumnes porten a la pràctica el seus coneixements artístics. Entre els artistes que han estudiat, Sol Lewit, els dibuixos del qual han inspirat diverses creacions. El resultat és ben visible: el grafit de la tanca exterior del centre.  (+ info)
Formació Professional

Fira Advanced Factories

Durant els dies 29-31 de març ha tingut lloc, al centre de convencions internacional de Barcelona, la fira Advanced Factories. En aquesta fira es troben les empreses líders en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing.
(+ info)

8 DE MARÇ

En el context del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’alumnat de 1r del Cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa en l’àmbit jurídic, va compartir amb l’alumnat de 4t de l’ESO els seus treballs entorn les violències masclistes. 
(+ info)
Instagram
Twitter
Email
Website
YouTube
Copyright © 2021 Institut Escola Industrial

Carrer Calderón, 56
08201 Sabadell
Tel. 93 725 87 44

[email protected]
www.escolaindustrial.org
 

Vols deixar de rebre aquest butlletí?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Política de privacitat.