Sant Jordi 2021

Enguany, a l’institut hem hagut d’adaptar la diada de Sant Jordi. Malgrat que no hem pogut fer els actes de celebració al pati amb tots els grups, no ens han faltat ganes de compartir talent, imaginació i roses, perquè el 23 d’abril és una data per celebrar el gust per la lectura, l’amor als llibres i a la literatura i encoratjar la creativitat del nostre alumnat. 
Us presentem algunes mostres de primer cicle: activitats d’escriptura creativa vinculades al Pla Lector, repartiment de premis als millors lectors i lectores, presentació dels vídeos sobre les dones que han batejat les classes,  tallers de dibuixos de roses, passi de l’adaptació cinematogràfica de Les bruixes, la novel·la de Roald Dahl que ha llegit l’alumnat de 2n ESO a castellà, etc. 
A 2n cicle de l’ESO, l’alumnat de visual i plàstica ha decorat el vestíbul i un grupet d’alumnes que toca instruments ha gravat un vídeo musical amb la cançó “Here comes de sun”. Per finalitzar, hem repartit els premis dels diversos certàmens literaris.
Agraïm a tots els que han fet possible celebrar aquesta Diada de Sant Jordi. I confiem que podrem continuar gaudint tot l’any de la literatura, la cultura i l’art!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics