Ruta literària 17 -18

El Departament de Llengua i Literatura catalanes va organitzar el dia 18 d’abril, per segon any consecutiu, una ruta literària per recórrer els indrets més emblemàtics  de la Barcelona que Mercè Rodoreda fa reviure a  La plaça del Diamant, lectura obligatòria de 2n de batxillerat.

La ruta va començar al carrer de Corint i va acabar al Mercat de la Llibertat. Amb monitors de Tea Difusió cultural vam passejar pels espais més rellevants de la novel·la: des de l’església dels Josepets  fins a la famosa plaça del Diamant.

Ens va impressionar, novament, la visita al refugi antiaeri situat sota l’actual plaça de la Revolució.

“ Ens va agradar molt perquè era molt dinàmica i com que caminàvem no se’ns va fer gens pesada. Ens va ajudar a entendre el llibre.” Anna Serra i Pol Olivella (2n Batx A).

 “ Aclaridora. Un punt de vista diferent, ampliava la visió de la novel·la. Ens va ajudar per a l’examen. Ens ho vam passar bé.” Judit Verlasco i Marc Martínez (2n Batx B).

“ Em va agradar molt perquè era molt interessant i vèiem “ representada” l’obra a Barcelona. Molt recomanable” Clàudia Díez ( 2n Batx C).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics