Projectes innovadors en Formació professional

El 10 de juny del 2021, dins el programa d’actes del congrés Advanced Factories l’Escola Industrial va rebre el premi de Projecte Innovador en Formació Professional per la tasca realitzada als estudis de Fabricació Mecànica juntament amb l’Escola del treball de Lleida i L’Institut Escola Municipal del Treball de Granollers.

Es tracta d’una categoria destinada al reconeixement dels centres de Formació Professional que estan innovant per adaptar-se a les noves demandes de mercat, amb propostes atractives per als futurs professionals i donant resposta als reptes que l’economia digital està marcant, així com altres tendències que fan evolucionar la proposta de valor o ruta de treball dels centres educatius.

Els criteris que s’han tingut en compte són:

  • Institut referent en el seu territori de Formació Professional Dual pel que fa a aliances establertes amb empreses, institucions, entitats, etc.
  • Foment de la Formació Professional industrial entre les dones perquè en un futur la figura femenina tingui un pes representatiu entre els professionals de sector
  • Metodologies actives en la Formació Professional Industrial

A la imatge es pot veure recollir la distinció el tutor del grup de GS de disseny en fabricació mecànica José Luis Martinez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics