Jornades de Tecnificació Fusta i Moble

WhatsApp Image 2019-10-15 at 22.22.14(1).jpeg

Jornades de Tecnificació Fusta i Moble. Departament de Fusta i Moble. Març 2022

Els programes de tecnificació permeten als estudiants dels Cicles Formatius de Grau Mig i Superior del Departament de Fusta i Moble, d’accedir a sistemes i mitjans d’aprenentatge que afavoreixin el seu perfeccionament tècnic per tal de complementar la seva formació didàctica i ajudar-los a assolir els objectius generals del currículum educatiu i conseqüentment, permetre que pugui aconseguir un major nivell tècnic i pràctic. En aquest sentit, s’han previst unes Jornades de Tecnificació Fusta i Moble amb el següent calendari:

  • 16/03 Xerrada Maxmadera: especialistes en la fabricació d’estructures de fusta: cases, teulades, grans estructures, cobertes, cases bioclimàtiques. Escales. Disseny de mobiliari.
  • 17/03 Demo Vertimac (oberta a empresaris, makers i públic en general): màquines verticals CNC. Programari de disseny per a fusteries
  • 21/03 Xerrada Afiman: tecnologia del tall. Eines de tall. Esmolats industrials
  • 22/03 Demo Aplicaciones en madera: especialistes i professionals de tot tipus d’acabats
  • 23/03 Demo Mafell: fabricant de màquines portàtils elèctriques i de bateria d’alta gamma especialitzat en fusteria. Inventors de la primera màquina elèctrica de fusteria
  • 24/03 Xerrada Finsa (matí i tarda): fabricació de taulers derivats de la fusta i altres productes derivats
  • 25/03 Visita a Airmatic: distribuïdor de béns industrials. Solucions globals en maquinària i equips industrials

L’assistència de tot l’alumant és obligatòria (per als grups que no fan Dual). Les xerrades/sortides/demos es faran en horari intensiu de 15:30h fins a acabar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics