Festes de Carnestoltes a l’ESO: Creativitat i Comunitat en Acció


El divendres 9, els alumnes de primer i segon d’ESO van posar punt i final a la setmana de festes de carnestoltes amb dos concursos emocionants que van destacar per la seva originalitat i creativitat. Durant aquests concursos, els participants van mostrar les seves disfresses, des de robots fins a animals prehistòrics, captivant l’atenció de tots els assistents.

La varietat de disfresses va reflectir l’esperit lúdic i imaginatiu dels alumnes, que van dedicar temps i esforç a crear personatges únics i sorprenents. La competició va ser renyida, amb cada participant mostrant la seves millors versió.

Aquesta celebració va ser més que una simple competició; va ser un moment per compartir amb companys i companyes, fomentant la unió i l’amistat entre els estudiants. La diversió va ser palpable en tot moment, creant records inoblidables per a tots els implicats.

En resum, la celebració del carnestoltes va ser un èxit rotund, destacant la creativitat dels alumnes i proporcionant un espai de diversió i camaraderia que va ser ben rebut per tota la comunitat educativa

528 comentaris de “Festes de Carnestoltes a l’ESO: Creativitat i Comunitat en Acció

  1. Mya3785 diu:

    Eminem, настоящее имя Маршалл Брюс Мэтерс III, известен как один из величайших рэп-исполнителей всех времен. Своими пронзительными текстами, ярким стилем и потрясающим мастерством в ритме и рифме он завоевал миллионы поклонников по всему миру. Его лучшие песни включают “Lose Yourself”, гимн к само-преодолению, “Stan”, с поразительно интенсивным сюжетом, и “Rap God”, где он демонстрирует свою невероятную скорость и технику. Все эти треки, а также многие другие, отражают его гениальность и влияние на музыкальную индустрию. Скачать mp3 музыку 2024 года и слушать онлайн бесплатно.