Dinamització de patis i Servei Comunitari 3r ESO

A l’Institut Escola Industrial l’estona de l’esbarjo s’han preparat algunes activitats per tal de dinamitzar aquestes hores. L’alumnat de 1r de l’ESO disposa de dos patis diferents als altres cursos i, aquells dies en què la pista central està disponible, poden fer-ne ús per jugar a futbol o a voleibol. També, s’organitzaran mini-lligues de tennis taula, poden disposar d’una corda per saltar i hem habilitat una capsa de jocs de taula per aquells que prefereixen una estona de jocs tranquils.

L’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO i FP Bàsica també poden practicar un esport com el bàsquet, el voleibol i el tennis taula o fer altres activitats, com percussió, i més tranquil·les, com jocs de taula o estudi a la biblioteca. 

Per dur a terme aquestes activitats comptem amb la col·laboració de professorat del centre, l’alumnat de 3r d’ESO B, que realitza el servei comunitari de “Dinamització de patis” i dos monitors del CFGS Ensenyament i Animació Socioesportiva de l’institut Agustí Serra. L’objectiu principal és que que l’alumnat es relacioni i gaudeixi de trenta minuts de lleure en altres companys i amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics