*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Presentació
Us fem arribar el butlletí informatiu, amb el recull d’algunes de les activitats i iniciatives que s’han engegat al centre al llarg del primer trimestre del curs 2021-2022. Segur que ens deixem molts projectes, però confiem que a través de la pàgina web i del compte d’Instagram, us aneu informant de les notícies actualitzades més rellevants. 
En aquest curs celebrem el 120è aniversari. Desitgem que la pandèmia ens permeti dur a terme algunes actuacions previstes, que us detallarem més endavant!  www.escolaindustrial.org

Sortides de la tardor

Sortides de la tardor

Aquest any, tots els cursos d’ESO han pogut fet la primera sortida per nivells. Hem anat a la Salut, a Can Juliana, al Canal Olímpic de Castelldefels… (+ info)

Tallers de formació

Hem començat el curs amb molts Taller de formació externa. L’Oficina Jove i Joves en acció han vingut al centre per realitzar diverses xerrades vinculades… (+ info)
 

Setmana de la ciència

Amb motiu de la setmana de la ciència, hem treballat la sostenibilitat des de diferents matèries: el reciclatge, la devastació dels boscos, els residus que generem, etc.   (+ info)

Dinamitzem els patis

Des de mitjans de novembre, comptem amb el Ton i el Roger, dos alumnes de CFGS de l’Institut Agustí Serra que venen a donar-nos un cop de mà…(+ info)
 
Acollim!  
L’Hosna, el Sadam, l’Enver i Hicham són dos alumnes nouvinguts afganesos, un georgià i un algerià que han arribat al nostre centre. La comunitat educativa fa tot el possible per acollir-los.   (+ info)
Projectes i Activitats D’ESO

Castanyada a 1r ESO

El passat dia 29 de novembre, els alumnes de 1r d’ESO van passar molta por amb l’Escape Room organitzat pels seus companys de 4t d’ESO. (+ info)

Un faquir al centre

L’alumnat de 1r d’ESO A va assistir a una xerrada amb un ponent molt particular, un faquir que els va explicar la passió per la seva feina.(+ info)
 
Banc de sang 3r ESO
L’alumnat de 3r ESO A ha col·laborat amb la iniciativa del Banc de Sang i Teixits. L’objectiu de la campanya és arribar a 1000 donacions diàries. (+ info) 

Lluitem contra la Violència masclista

El dia 25 novembre és el dia contra la violència masclista. Des de les tutories es van preparar diferents activitats per visibilitzar aquest tipus de violència(+ info)

Fent cohesió amb la Tutoria entre iguals (TEI)

Continuem treballant la tutoria entre iguals (TEI).  Aquest any cada alumne de 1r d’ESO redactarà una presentació sobre ells mateixos i la seva percepció del centre…(+ info)
 
Batxillerat

Un Escape Room ben emocionant

El dimecres dia 1 de desembre, els alumnes de 1r de batxillerat van viatjar al segle XV a Constantinoble per superar un conjunt de reptes dels episodis amorosos de Tirant lo Blanc (+ info)

Sortida cultural a Madrid

Els alumnes de 2n de Batxillerat Humanístic han realitzat un viatge cultural a Madrid els dies 15, 16 i 17 de desembre organitzat des del departament de Llengua i Literatura Castellana…(+ info)
 
Formació Professional

Premi David: 47a edició

El passat dia 1 de desembre es va celebrar a l’auditori de l’espai Cultural Fundació Sabadell 1859 l’acte de lliurament de la 47a edició premis DAVID. (+ info)

Aula tecnològica ATECA

El nostre centre ha estat seleccionat per crear una aula de tecnologia aplicada, orientada als estudis de Formació Professional, i d’aquesta manera poder donar resposta a la digitalització dels sistemes de producció. (+ info)
Foment a l’emprenedoria
El passat 4 de novembre ens va visitar el senyor Santiago Sabatés de l’empresa EUROFRAGANCE. Va explicar a tots els alumnes de primer i segon del CFS d’Administració i Finances… (+ info) 
Agraïment papal a l’Escola Industrial
En un recambró fosc del soterrani del centre hem fet una troballa única: un document històric de gran valor; es tracta d’una carta que l’Institut va lliurar personalment a Papa Pius X al Vaticà i de la resposta d’agraïment del papa.(+ info) 
 
Instagram
Twitter
Email
Website
YouTube
Copyright © 2021 Institut Escola Industrial

Carrer Calderón, 56
08201 Sabadell
Tel. 93 725 87 44

[email protected]
www.escolaindustrial.org
 

Vols deixar de rebre aquest butlletí?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Política de privacitat.