Empresa a l’aula

L’alumnat de segon curs de gestió administrativa, i el de gestió administrativa amb l’àmbit jurídic a través del Mòdul professional  11 “Empresa a l’aula” treballa amb una plataforma on-line d’empreses simulades a nivell nacional.  Aquesta plataforma eimage002ls hi facilita  l’aprenentatge a través de les noves tecnologies i s’acosta a l’estructura i funcionament de la realitat empresarial en format Network.

Com cada any,  els nostres alumnes han participat, amb molt èxit,  a la trobada d’empreses simulades que es realitza a l’auditori Axa de Barcelona.

El dijous dia 9 de febrer aquest alumnat va fer una presentació pública de les seves empreses, els  de Gestió Administrativa representants de l’empresa INK-GAMES, SLS van presentar les seves novetats,  una de limage001 es més destacades,  les màquines de realitat virtual.  L’alumnat de l’àmbit jurídic van explicar  la importància d’un bon assessorament jurídic, laboral i fiscal per les empreses a través de l’empresa que  gestionen  ASSEICO, SLS.

Molta dedicació, esforç i excel·lents presentacions. Des de l’equip docent del Cicle Formatiu de grau mitjà de gestió administrativa de l’Escola Industrial, moltes felicitats per la feina ben feta.

image003 image004

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Verified by ExactMetrics