A l’atenció de la comunitat educativa:

Partint de les indicacions rebudes pel Departament d’Educació, us informem de les mesures que hem hagut d’adoptar per al curs 2020-2021 i que afecten tant l’organització, com la mobilitat i les activitats del centre.

Us demanem la màxima comprensió i col·laboració per poder mantenir, en la mesura que ens sigui possible, la presencialitat educativa. 

MESURES DE PREVENCIÓ

  • És obligatori l’ús de la mascareta en tot el centre.
  • L’alumnat haurà d’entrar amb mascareta i només podrà prescindir-ne per esmorzar, en l’horari d’esbarjo. 
  • L’alumnat haurà de desinfectar-se les mans amb els dispensadors de solució hidroalcohòlica abans de l’entrada als edificis. 
  • A cada classe hi haurà gel hidroalcohòlic per tal que l’alumnat i el professorat en facin ús en el moment d’entrada i de sortida de l’aula. 
  • El personal del centre vetllarà per tal que es duguin a terme aquestes mesures de prevenció de manera correcta. 

RECEPCIÓ ALUMNAT

La recepció de l’alumnat de CF de Grau Mitjà es farà el dia 14 de setembre segons l’horari establert i la recepció de l’alumnat del CF de Grau superior es farà en dia 18 de setembre segons l’horari establert.

Per complir les mesures sanitàries, l’alumnat es presentarà a l’hora indicada a la porta 1 del carrer Jovellanos, i esperarà a l’àrea marcada en vermell, mantenint lea distància de seguretat. El docent acompanyarà al grup a l’aula on es farà la presentació dels estudis, horaris, informació de llibres, etc.

 

 

Entrades al centre