*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Presentació
Us presentem el primer número del Butlletí Informatiu Trimestral de l’Institut Escola Industrial. Sortides, campanyes solidàries, actes, xerrades… a l’institut es duen a terme moltes activitats! Hem volgut recollir algunes de les activitats més destacades del 1r trimestre i fer-les visibles a través d’un butlletí. Confiem que sigui una eina comunicativa eficient i engrescadora per a tota la comunitat educativa. I recordeu que si us quedeu amb ganes de saber més coses del que fem al centre, trobareu més informació al nostre lloc web: www.escolaindustrial.org
Activitats
SORTIDA DE TARDOR. Primer cicle no s’ha arronsat davant de la pandèmia i ha sortit a la natura per compartir amb els/les  companys/es un dia a l’aire lliure. (+info)
DECORACIÓ AULES. Alguns grups han volgut personalitzar les aules i les han decorat per celebrar les festes, com la Castanyada, Halloween o el Nadal. (+info)

DINAMITZACIÓ DE L’ESBARJO – 1r d’ESO. Una de les novetats d’aquest any ha estat la implementació de dues franges de pati per a l’alumnat de 1r ESO. (+info)

Projectes
PLA LECTOR – 1r d’ESO 
Aquest curs hem incorporat una de les bones pràctiques de primària: un Pla Lector per a l’alumnat de 1r d’ESO. La idea és que cada dia puguin llegir una estona el que els vingui de gust. Poden portar el seu llibre de casa o agafar-lo de la biblioteca d’aula, on hi ha llibres juvenils del centre i novetats de la Biblioteca Vapor Badia. Bones lectures! (+info)
 
TALLER D’AIGÜES RESIDUALS –
2n d’ESO
El passat mes de novembre l’alumnat va realitzar un taller de simulació de depuració d’aigües residuals. Aquesta activitat pretén fer entendre el procés de depuració de l’aigua, així com promoure el respecte i el bon ús dels recursos hídrics de què disposem. (+info)
 
LITERATURA I CINEMA – 3r ESO 
El conde Lucanor és una obra narrativa de la literatura castellana medieval escrita entre 1331 i 1335 per Don Juan Manuel. Per treballar aquesta obra, l’alumnat de 3r d’ESO ha realitzat uns curtmetratges adaptant un dels contes de l’obra. Feu-hi un ullada! (+info)
 
VÍDEO DIVULGATIU. 1r Batxillerat
Presentem els treballs que han realitzat els i les alumnes de 1r del batxillerat social en la matèria de psicologia. L’activitat ha consistit a realitzar una pràctica d’exploració d’un reflex i explicar la seqüència de successos que es donen a través d’un vídeo divulgatiu. (+info)
FEM MEMÒRIA! – 3 ESO C Ens han visitat del Museu d’Història de Sabadell i han explicat a l’alumnat les tasques que porten a terme. Després els han posat deures: pensar en algun objecte de casa antic del qual puguin fer una petita recerca. Us imagineu muntar una exposició amb aquests objectes de la seva vida? (+info)
CÀPSULES D’ACTUALITAT
A les tutories d’ESO s’han abordat temes com la Covid, els camps de refugiats o l’assetjament a partir de les xerrades ofertes des de Ciutat i Escola i el programa “Joves en acció” que ofereix l’Ajuntament de Sabadell. Davant de temes com aquests, no podem mostrar-nos indiferents. (+info)
CURTMETRATGE – 3r d’ESO. Per a la celebració de Tots Sants, l’alumnat que cursa la matèria de Visual i Plàstica va protagonitzar un curtmetratge de terror.(+info)
· Treballs de recerca  1r Batxillerat (+info)
· Itineraris acadèmics a 4t ESO (+info)
· Orientació acadèmica i laboral (+info)
Solidaritat
Més informació
Instagram
Twitter
Email
Website
Copyright © 2020 Institut Escola Industrial

Carrer Calderón, 56
08201 Sabadell
Tel. 93 725 87 44

[email protected]
www.escolaindustrial.org
 

Vols deixar de rebre aquest butlletí?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Política de privacitat.