Entrenaments d’skills 2019

El passat 29 de novembre el nostre institut, i organitzat pel departament de Fabricació mecànica, va ser seu d’un entrenament previ al campionatde CatSkills,

En aquest cas es tractava del skill 45 de prototipatge 3D. Aquest dia 29 de novembre els alumnes han realitzat un entrenament per poder preparar-se per la competició i així conèixer sobretot la maquinària amb que treballaran en el futur.

La prova va consistir en acabar el disseny d’un prototip sobre un suport de mòbil per un cotxe amb unes reixes de ventilació donades. Després havien de definir els paràmetres d’impressió i generar les peces a partir de les impressores del centre.

Van participar alumnes de centres de la Garrotxa i Barcelona a part dels alumnes participants del propi centre. El resultat va ser molt ajustat i els alumnes del cicle de Disseny en Fabricació Mecànica del nostre institut, Víctor Corpas i Joan Rubiño van guanyar, seguits per molt poc del participant de l’Institut La Garrotxa, en Gerard Orriols.

Els alumnes es van fer a les impressores i encara que alguns no havien imprès mai cap peça, van fer l’entrenament molt meritori, aconseguint finalitzar els suports, tots però amb alguna mancança i és que per això era un entrenament, la prova del juny segur que ens depararà encara millors sensacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *