Exposició Mostra de Fustes

Aquest cap de setmana (19/10/2019/) s’ha inaugurat a la Capella de Santa Tecla de Sant Celoni, l’exposició Mostra de Fustes, que romandrà oberta fins el 30 de novembre i és un dels actes programats dins de la SETMANA DEL BOSC que s’organitza en aquesta vila del Vallès Oriental des de fa cinc anys.

En aquesta mostra, s’hi exposa una col·lecció de fustes autòctones i al·lòctones que creixen al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i, al Parc del Montnegre i el Corredor, que han de servir com a referència per ser exposades al futur Museu del Bosc de Catalunya i és el resultat de 40 anys de recerca del famós naturalista i doctor en ciències ambientals, Martí Boada i Juncà.

Les vitrines que acullen les mostres de fusta són una reinterpretació del concepte “vitrina” a càrrec de l’alumna del Cicle Formatiu de Grau Superior de Disseny i moblament, Marta García Mengual, ideades a partir d’una proposta del Gremi Fusta i Moble, seguint les especificacions tècniques i estètiques donades per Martí Boada.

Les tres vitrines han estat construïdes pels alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Disseny i moblament del nostre Centre, en un temps excepcionalment curt, amb destresa tècnica, afany i il·lusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *