Sortida de la tardor

La sortida de la tardor, que es durà a terme el proper 7 d’octubre dintre de l’horari escolar, de 8h a 14: 30h, té l’objectiu principal de formar l’alumnat com a persona i enriquir tots els aspectes que el configuren, educant-lo íntegrament.

La sortida es programa a la primera setmana del curs amb la intenció que els membres de l’alumnat estableixin llaços entre si i amb l’equip de tutors i tutores, que sovint són nous.

Des de la coordinació d’activitats culturals se’n busquen de lúdiques, en les quals primi la cohesió de grup. A l’enllaç podeu trobar més informació sobre totes les sortides per nivells i, si voleu, al compte d’Instagram del centre podreu seguir les activitats dutes a terme el mateix dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *