*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Presentació
Ja hi som! Hem arribat al final de curs sense ni adonar-nos-en! Els dies i les setmanes han passat tant de pressa que ara val la pena aturar-se una estona i rememorar algunes de les darreres activitats que hem fet al llarg d’aquest darrer trimestre. Les imatges evidencien una normalitat que ha costat de recuperar: la vida sense mascareta obligatòria i sense tantes restriccions imposades per la pandèmia. Només ens resta desitjar-vos un molt bon estiu i confiar de retrobar-nos a la tornada!
La guerra a Ucraïna
Aquest final de curs han arribat al centre dos alumnes refugiats ucraïnesos, la Kristina i el Ksevolod. De manera paral·lela, per abordar el tema, el corresponsal de guerra Lluís Caelles va tenir l’amabilitat de fer una xerrada als alumnes de 2n d’ESO. (+ info)
Projectes i Activitats d’ESO

Internet segura

Per a les xerrades i els tallers formatius externs de tutoria, cada any mirem de comptar amb l’Oficina Jove, el SAIDP (Servei d’assessorament i informació en drogues i pantalles) i l’Assir (atenció a la salut sexual i reproductiva), entitats, serveis i programes vinculats a l’Ajuntament de Sabadell. (+ info)

Fem vincles amb primària

Aquest curs hem continuat fent activitats col·laboratives amb les escoles de primària adscrites al centre: Enric Casassas, Nostra Llar i La Trama. (+ info)
 

Cotlliure à la fin!

Després d’uns anys sense poder fer la sortida, aquest any els alumnes de 1r d’ESO van endinsar-se en el Rosselló francès i van desembarcar a Cotlliure. Al matí van visitar el Castell Reial i la tomba del poeta espanyol Antonio Machado i, a la tarda, la Fortalesa, un castell medieval amb molt encant. (+ info)

Aprenentatge i natura

Una altra sortida transversal que s’ha pogut recuperar és la sortida a la Fageda d’en Jordà, també amb els alumnes de 1r ESO. La visita és una oportunitat per gaudir i aprendre d’un entorn natural únic a Europa i treballar els valors que regeixen la granja i fàbrica de iogurts.
(+ info)

Treballs de Síntesi

La darrera setmana de curs tots els nivells de l’ESO estan de Treball de Síntesi (TdS). Els alumnes de 1r de l’ESO s’han posat roba i calçat còmodes per fer excursions i aprofundir en el medi natural muntanyenc més proper. (+ info)

Viatge a Cantàbria

No tots els alumnes han fet TdS abans d’acabar el curs. Els alumnes més grans de l’ESO han pujat a l’autocar per fer un recorregut per Cantàbria i fer activitats lúdiques, tant de mar com de muntanya. (+ info)
Batxillerat

Tarraco viva

Els alumnes que han cursat l’assignatura de llatí al batxillerat van fer una sortida a la ciutat de Tarragona. El motiu era celebració d’una jornada dedicada als estudiants d’instituts emmarcat en el Festival Romà de Tarragona, Tarraco Viva.
(+ info)

Camps d’aprenentatge

Els alumnes de 1r de batxillerat no han deixat de fer les estades als camps i entorns d’aprenentatge. La Vall de Boí i Prada de Conflent són els indrets escollits on els alumnes posen en pràctica, en un entorn excepcional, molts dels continguts curriculars que han estat treballant a l’aula.
(+ info)
Formació Professional

Premis Impuls FP

Enguany, el nostre institut ha estat seu dels premis IMPULS FP, un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l’alumnat així com l’excel·lència docent del professorat d’FP de Catalunya. (+ info)

CATSKILLS 2022

El passat dia 3 de juny es van dur a terme al nostre centre el lliurament de CATSKILLS 2022 en la modalitat d’ofimàtica i finances i prototipatge 3D. CATSKILLS és el campionat de Catalunya de formació professional…
(+ info)
Cloendes Formació Professional
Aquest any sí! Després de tres anys suspeses per causa de la COVID, enguany, hem pogut celebrar de manera presencial les graduacions del nostre alumnat que finalitza cicles formatius tant de grau mitjà com de grau superior. Ha estat un plaer acompanyar-vos en aquesta etapa de la vostra vida i us desitgem un futur ple d’encerts i felicitat. (+ info)
Instagram
Twitter
Email
Website
YouTube
Copyright © 2022 Institut Escola Industrial

Carrer Calderón, 56
08201 Sabadell
Tel. 93 725 87 44

[email protected]
www.escolaindustrial.org
 

Vols deixar de rebre aquest butlletí?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Política de privacitat.