*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Presentació
Ha arribat el final de curs. Un curs intens, excepcional i molt diferent. I malgrat les restriccions, hem volgut encarar-lo com un gran repte, del qual han sorgit iniciatives i propostes que volem continuar implementant, com aquest butlletí informatiu. Per acabar, us fem un tastet de les darreres activitats del trimestre i us desitgem un molt bon estiu. Fins la tornada! Més informació al nostre lloc web: www.escolaindustrial.org
L’alumnat de les escoles adscrites de primària (Enric Casassas, La Trama i Nostra Llar) que l’any vinent vindran a l’Institut Escola Industrial han pogut visitar el centre! (+ info)

Sant Jordi 2021

Aquest any no hem pogut celebrar un 23 d’abril tots plegats al pati, però a l’institut no hem deixat de fer activitats: certàmens literaris, actuacions musicals, premis del Pla Lector. (+ info)

Xerrades formatives a l’ESO

L’Oficina Jove, el SAIDP i l’Assir són entitats, serveis i programes que han vingut a oferir xerrades a l’alumnat de segon cicle de l’ESO. Cal estar informats i actuar de manera responsable!  (+ info)

Fòrums amb Autors

Aquest any ens hem hagut d’adaptar als canvis. Les xerrades amb els autors s’han hagut de fer, per exemple, de forma telemàtica. Us presentam els autors que ens han visitat! (+ info)
 
Projectes i Activitats
Avancem. Aquest és el segon any que continuem amb el programa Avancem, per a dinamitzar el treball integrat de llengües. Feu una ullada a les activitats que hem dut a terme. (+ info) 
Final de curs ESO. Adaptant-nos a les circumstàncies excepcionals, aquest final de curs ha estat diferent, però no menys actiu. Us presentem un recull de les activitats lúdiques de final de curs. (+ info) 
Batxillerat

Graduació de 2n de Batxillerat

Alguns alumnes acaben una etapa al centre i en comencen una altra. L’alumnat de 2n de batxillerat ha fet la seva graduació respectant les mesures covid. Molta sort!. (+ info)

Camps d’aprenentatge Batxillerat

L’alumnat de 1r de Batxillerat ha acabat el curs al CdA Escola de Natura de Boí Taüll ia la Jonquera, organitzat per l’EDA del Canigó. A favor de les sortides vivencials a la natura! (+ info)
Bojos per la Ciència – Química
És un curs d’un any (gener-desembre) per a estudiants de primer de batxillerat, que organitza l’ICIQ amb el suport de la Fundació Catalunya-La Pedrera 
(+ info) 
CAMINS DE L’EXILI. L’alumnat de 1r de Batxillerat Social i Humanístic s’ha endinsat en els estralls de la guerra civil a Figueres i ha resseguit petjades dels exiliats republicans que van haver de marxar cap a França. Fins la tornada! 
Formació Professional

Concurs projectes empresarials

L’alumnat de 2n curs de Grau Superior d’Administració i Finances s’ha inscrit per tercer any consecutiu al concurs de projectes empresarials. ¡Enhorabona a tots els participants! (+ info)

Concurs catskills: Prototipatge 3D

El passat dia 2 de juny el nostre institut va ser seu, novament, d’una de les competicions nacionals de Catskills: Prototipatge en impressió 3D. (+ info)
Instagram
Twitter
Email
Website
YouTube
Copyright © 2021 Institut Escola Industrial

Carrer Calderón, 56
08201 Sabadell
Tel. 93 725 87 44

[email protected]
www.escolaindustrial.org
 

Vols deixar de rebre aquest butlletí?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Política de privacitat.