*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Presentació
Ja han passat dos trimestres plens d’activitats! Us presentem el segon número del Butlletí Informatiu Trimestral de l’Institut Escola Industrial, que pretén ser una petita mostra de les visites, presentacions, treballs de síntesi, projectes de recerca, etc. que hem dut a terme al llarg del 2n trimestre. Recordeu que si us quedeu amb ganes de saber més coses del que fem al centre, trobareu més informació al nostre lloc web: www.escolaindustrial.org
Setmana Lila
Del 8 al 12 de març l’institut es va tenyir de lila per visibilitzar la figura de les dones. Els cursos de tots els nivells van dur a terme activitats diverses. (+info)
L’11 de febrer vam participar en la jornada de 100tífiques. El missatge: la ciència és a tot arreu, la ciència pot ser molt divertida i també és cosa de dones. (+info)
DONEM LA CARA PER LA PAU
ESO 
El 30 de gener vàrem celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau per recordar el llegat de Mahatma Ghandi, el dia que es commemorava l’aniversari de la seva mort. “Donem la cara per la pau” és el nom amb què vàrem batejar el nostre projecte. (+info)
BATEIG CLASSES 1r CICLE
1r i 2n d’ESO
A 1r cicle han batejat el nom de les seves classes amb figures femenines de disciplines diverses. Us en presentem el llistat. Després de les vacances, farem el rètol amb el nom de la dona escollida i la fitxa que han emplenat sobre la informació més rellevant de cada una d’elles. (+info)
Projectes i Activitats
TREBALLS DE SÍNTESI I PROJECTE DE RECERCA. Compartim alguns moments significatius de la feina realitzada durant la darrera setmana del 2n trimestre.
MOBILITZA’T PER LA SELVA-ESO 
Per segon any consecutiu, des del departament de ciències s’ha impulsat el projecte “Mobilitza’t per la seva”, organitzat per l’Institut de Jane Goodall. Un dels objectius del projecte és reutilitzar terminals de telefonia mòbil i reduir la insostenible demanda dels seus components. (+info)
 
DIA INTERNACIONAL DE LA NENA I LA DONA EN LA CIÈNCIA
L’11 de febrer vam voler fer-nos ressò del Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència. L’alumnat de 1r de Batxillerat Científic va participar a un escape room virtual organitzat per la UIC (Universitat Internacional de Catalunya) que va engrescar l’alumnat. (+info) 
ESQUIADA.  L’alumnat de 1r de Batxillerat va poder fer la sortida a la neu: va ser un dia amb bon temps i poca neu, però amb moltes ganes d’estar plegats. (+info)
CONEIXEMENT D’OFICIS
4t d’ESO
En el mes de gener es va a iniciar el “Coneixement d’Oficis” del Vapor Llonch. Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, el programa ofereix a un grup d’alumnes de 4t d’ESO la possibilitat de conèixer diferents oficis mitjançant tallers específics. (+info)
LES ARTISTES DE L’INSTITUT
2n d’ESO
Ja tenim guanyadors del 34è concurs de dibuix CASSA 2021. A l’Institut Escola Industrial estem d’enhorabona, perquè les tres primeres classificades són alumnes de 2n d’ESO del nostre centre. La nostra felicitació a totes elles per les seves obres! (+info)
LA SÍNDICA DE GREUGES – ESO
Ens ha visitat l’Eva Abellán, la síndica de greuges de Sabadell, que ha vingut al nostre centre a fer un parell de xerrades. La primera va ser a petició de l’alumnat de 3r d’ESO B, interessat a parlar sobre el racisme. La segona sobre orientació acadèmica a 4t d’ESO A. (+info)
XERRADES FORMATIVES – ESO
L’oficina Jove ha continuat oferint-nos tallers  sobre temes com la construcció dels nostres cossos (2n ESO) i l’orientació laboral (4t ESO). La Creu Roja ha aportat la seva expertesa en rols de gènere (2n ESO) i conscienciació sobre la situació dels refugiats (3r ESO). (+info)
TALLERS NADALENCS. Comença la primavera i deixem enrere el fred, però en el darrer butlletí no us vam explicar les activitats relacionades amb el Nadal. (+info)
Formació Professional
Projecte ISARD
L’institut participa, juntament amb altres quatre centres de Catalunya, en el projecte ISARD d’aules virtuals. El projecte sorgeix de la necessitat de l’FP de treballar amb una gran càrrega de continguts tècnics amb equips informàtics i programari específic. (+info)
GUANYADORS MAKERFEST
El passat dimarts 2 de febrer l’alumnat de cicles formatius  va participar al Makerfest, un esdeveniment promogut pel Departament d’Educació amb l’objectiu d’impulsar la cultura emprenedora i innovadora en la Formació Professional. (+info)
 
CONNECTA’T A L’FP
Enguany la fira de l’FP 2021, “Connecta’t a l’FP”, ha estat virtual. L’Institut Escola Industrial hi ha participat amb un estand virtual, en qual es podia accedir a la informació relacionada amb els estudis postobligatoris. (+info)
CATSKILLS 2021
Catskills és el campionat de Catalunya d’FP, on els alumnes d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixen en 38 oficis (skills) relacionats amb els estudis que estan cursant. (+info)
 
Instagram
Twitter
Email
Website
YouTube
Copyright © 2021 Institut Escola Industrial

Carrer Calderón, 56
08201 Sabadell
Tel. 93 725 87 44

[email protected]
www.escolaindustrial.org
 

Vols deixar de rebre aquest butlletí?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Política de privacitat.