CFGM Gestió administrativa

Titulació en finalitzar el cicle: TÈCNIC EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA.

Durada del cicle: 2000 h en dos cursos acadèmics.

Grup A: CFGM Gestió administrativa

Grup B: CFGM Gestió administrativa aplicat a l’àmbit jurídic.

Informació :

Pàgina web del cicle Gestió Administrativa

Triptic CFGM Gestió Administrativa

Pàgina web del cicle Gestió Administrativa àmbit jurídic

Triptic CFGM Gestió Administrativa àmbit juridic

Dossier GM Gestio administrativa 17-18

Horari de realització en el nostre centre:dsc_0564

1r Curs matins de 8:00 h a 14:30 h

2n Curs 15:30 h a 20:35 h

Objectius del cicle
Realiatzar les operacions d’auxiliar administratiu a l’àmbit públic i privat, d’acord amb les normes d’organització internes i la legislació vigent, d’una manera eficaç i amb qualitat de servei.
On treballaràs?
Bancs privats i públics Caixes d’estalvi Corporacions i institucions de crèdit i finançament Assegurances Empreses privades de tot tipus Administració pública (local, autonòmica i central) gestio_administrativa_1 Quins són els teus llocs de treball?Auxiliar administratiu a qualsevol tipus d’empresa pública o privada Ajudant d’oficina Gestionar cobraments i pagaments Auxiliar de documentació i arxiu Auxiliar de gestió i de personal, etc.
Com es desenvolupa el cicle?

Amb classes pràctiques, combinant les explicacions teòriques amb la realització pràctica de tot tipus de feina administrativa, seleccionant i emplenant impresos,documentació, programes infoimg_2210rmàtics, pàgines web oficials (INEM, Seguretat Social, Ministeri de treball, etc.). A tot això afegim (sempre que sigui possible) sortides a empreses i organismes per veure la nostra feina de més a prop.